Gå til innhold
Søk

Webutvikler

Vi søker webutviklere med .net-kompetanse, gjerne med erfaring fra Umbraco, EPiServer eller Sitecore.

Som ansatt i Netlab vil du jobbe i et tverrfaglig team med hovedfokus på våre nettside- og nettbutikkprosjekter hovedsakelig bygget på Sitecore. Det vil også bli aktuelt å jobbe i andre CMS, som for eksempel Umbraco og eRedaktør. Du vil jobbe med komplekse prosjekter som setter store krav til kompetanse, nøyaktighet og effektivitet. Integrasjoner og skreddersøm vil være en stor del av arbeidsoppgavene.

Nettbutikkprosjekter vil være aktuelt, og for tiden jobber vi med ulike løsninger for våre større kunder. Stillingen har en god del kundekontakt, og kursing og opplæring vil være aktuelt. Det vil være muligheter for å få utvidet ansvar med prosjektledelse.

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg med ambisjoner og entusiasme for webfaget! Du er sulten og har lyst på stadig større utfordringer. Du elsker faget ditt og er opptatt av å stadig videreutvikle din kompetanse. Relevant utdanning vil vektlegges, men erfaring kan veie opp for dette. Du kan vise oss prosjekter du er stolt av slik at vi får en forståelse for din kompetanse og ditt engasjement. Du må også ha forståelse for det forretningsmessige i en nettside/nettbutikk for kunden. Du har god sosial kompetanse og fungerer godt med kunder og kollegaer.

Viktige nøkkelkvalifikasjoner:

  • ASP.NET
  • C#
  • SQL Server
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • jQuery
  • Bootstrap (eller liknende)
  • .NET-basert CMS og nettbutikk
  • Du må ha god erfaring med estimering/prising av prosjekter

Vi tilbyr:

En svært spennende og utfordrende jobb med store muligheter for faglig utvikling i et tverrfaglig miljø. God betingelser med tanke på lønn, kurs, konferanser, ferie, pensjon og forsikring. Du får jobbe med spennende prosjekter for ambisiøse kunder. Det skal være gøy å jobbe i Netlab, og vi har et godt og positivt arbeidsmiljø med stor grad av selvstendighet og mulighet for egenutvikling. 

Om arbeidsgiver

Netlab er Sørlandets ledende webmiljø. Vi er i dag 10 ansatte og er nå på jakt etter nye, dyktige personer til vårt webmiljø i Sørlandsparken. Fra før av er vi en tverrfaglig gjeng med rådgivere, interaksjonsdesignere, webdesignere, innholdsrådgivere og webutviklere.

Sammen skaper vi gode, brukervennlige webløsninger for ambisiøse kunder. Vi har kunder over hele landet og jobber tett med blant annet BOEN, Høyre, NRK TV-aksjonen, Snøgg og Beckmann. Vi satser på langsiktige, gode kundeforhold der vi utvikler kunden over tid. Vi har høyt fokus på å skape suksesshistorier. Vi er opptatt av tall og analyse, og at vårt arbeid skal gi resultater for våre kunder.

Send CV og kortfattet søknadstekst til [email protected] (NB! Bruk ".Net utvikler søknad" i emnefelt")